Biostoffen.nl en de Stoffenwinkelwinschoten zijn getrouwd!

De producten van biostoffen.nl treft u hier aan.


Begonnen met Bio en Fair Trade stoffen en noodgedwongen uitgebreid naar het gewone goed, is de stoffenwinkel (veel kennen ons nog als Fairliving) terug bij af. Met de overname van Biostoffen.nl zijn we terug bij onze eerste liefde. Zeker in deze tijd, waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen de boventoon voert, is het belangrijk om het onderscheid te kunnen maken.
Wat is van echt biologische oorsprong en wat heeft later in de fabriek een label gekregen?
Het “gewone” goed, blijven we met liefde verkopen aan al die lieve klanten in onze verhalenwinkel. De biostoffen hebben inmiddels een prominent plaatsje in de winkel gekregen en nu gaan we ook op het internet samen. Voortaan wordt je als je naar biostoffen.nl gaat, automatisch doorgelinkt naar de site van destoffenwinkel.com.
Voor de klanten van de stoffenwinkel verandert er niet zoveel, alleen dat de GOTTS gecertificeerde biologische stoffen die we al hadden, nu zijn ondergebracht onder het menukopje “biostoffen.nl”
Hier vind je ook biologisch garen en band.


Veel kijkplezier, koopplezier en maakplezier. En ben je in de buurt van Winschoten? Hartelijk welkom in onze Winkel aan de Nassaustraat 28. Voor reizigers van ver staat de koffie / thee klaar!

Arnold en Mona

 

 

Bedank bericht van Thea
Wij zijn heel blij dat we in Mona van De Stoffenwinkel een goede opvolger voor Biostoffen.nl hebben gevonden! Mona runt al jarenlang een fysieke stoffenwinkel in Winschoten, in het Noorden van het land.

Vanwege haar passie voor eerlijke stoffen heeft zij besloten de gehele voorraad GOTS gecertificeerd biologische stoffen van Biostoffen.nl over te nemen. Daardoor wordt het ook mogelijk om de stoffen in het echt te zien en te voelen. Naast mooie stoffen verkoopt De Stoffenwinkel ook naaimachines en nog veel meer.       Neem vooral ook een kijkje op; https://www.destoffenwinkel.com/
We willen alle klanten van de afgelopen jaren bedanken voor de leuke contacten en het vertrouwen in ons.  En we wensen Mona en haar team heel veel succes en plezier toe met de verkoop van eerlijke en duurzame stoffen!

Kijk voor het aanbod ons aanbod op http://www.biostoffen.nl