De ene klant weet precies wat ze wil en de andere vraagt uitgebreid advies.Maar zelfs als je weet wat je wilt kun je uit een zo ruim assortiment aan stoffen, niet altijd licht een keuze maken.Daarom hebben wij regelmatig bepaalde items bij of stofsoorten bij elkaar met naambordjes. De meeste wegwijzers vind je vooral met de wisseling van de seizoenen als de nieuwe collectie binnenkomt en de winkel weer opgeruimd moet worden.Zijn de bordjes tijdelijk weggehaald? Geen nood! Samenstelling en prijs zijn goed zichtbaar. Ook kun je gewoon een stukje los maken en vast pakken om te voelen. Wij hebben namelijk alle stoffen met de zelfkant naar voren!Die zelfkant is niet de mooiste kant van de stof en in de meeste stoffenwinkels ligt alles strak met de nette stofvouw naar voren! Mocht je dus de winkel doorlopen en opmerken dat er iets anders is, of een beetje rommelig……dan weet je waar het van komt!

Bij ons dus niet altijd mooi strak maar vooral duidelijk! En voel je vrij om een stofje er eventjes uit te halen om ermee voor de spiegel te staan.

Daarom doen wij er alles aan om het jullie naar de zin te maken.

 
 
 
 

Eco / Bio stoffen


Ons aanbod is met de overname van http://www.biostoffen.nl uitgebreid
Kijk in onze webshop voor alle biostoffen.

 
 
 
 

Gebreide Katoen en katoenmengsels


Deze hebben wij in verschillende soorten en diktes.

Basistricots uni of met printjes of ingebreide strepen voor t shirt, jurk etc.French terry uni of met print: is een dikkere tricots met geluste of zachte geruwde achterkant. Punta di roma.Jogging stoffen zijn zwaarder dan French terry en zijn ook gelust of zacht geruwd.
Grove breisels zijn tegenwoordig hot en in verschillende variaties verkrijgbaar. Minder herkenbaar zijn stretch stoffen met een textuur als van ribfluweel en er zijn zelfs gebreide damast stoffen.Volumestoffen zoals Scuba, een neopreenachtige stof in verschillende diktes en ook met bijvoorbeeld damast structuren

 
 
 
 

Geweven Katoen en katoenmengsels

Deze hebben wij in verschillende soorten en diktes.

100% basiskatoen is geschikt voor bijvoorbeeld lichte kleding zoals blouses en jurken , patchwork, beddengoed en hobby

lichte katoenen batists en hydrofielstoffen geschikt voor luchtige zomer kleding, baby artikelen100% middelzwaar tot zware katoen voor broeken rokken, tassen, interieur

Badstoffen en wafelstoffen.

Uit de slideshow op de voorpagina kunt u al een mooi beeld krijgen van ons assortiment stoffen. Omdat we geen webwinkel zijn voert het te ver om van alle stofjes een afbeelding te laten zien of constant bij te houden wat er nieuw binnenkomt. Wat u hier aan afbeeldingen aantreft is dus een momentopname. In de nieuwsbrief houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.